top of page
Grønsand_Logo_svart-liten.jpg

Vilkår og personvern

Juridisk informasjon

Denne nettsiden eies og driftes av Grønsand Gjestegård AS, org.nr 919 378 875MVA. Firmaet har adresse Grønsandveien 9, 3475 Sætre, der også selve Gjestegården ligger. Daglig leder er Helge T. Zimmer. Han treffes på epost post@gronsand.no eller på mob. 41823150.

 

Om nettsiden

Her finner du vilkårene som gjelder når du benytter deg av nettsiden vår. Nettsiden vår gir informasjon om det vi leverer av tjenester og aktiviteter her på Gjestegården med tekst og bilder. I all hovedsak leier vi ut lokalene her til lukkede arrangement, men i enkelte tilfeller arrangerer vi, gjerne i samarbeid med andre aktører, arrangementer som er åpne for alle. Da ligger det informasjon her om disse arrangementene. Noen ganger er dette arrangementer som det er gratis å delta på - og da ligger det ikke noe informasjon om pris under arrangementet. Andre ganger må man betale en inngangssum for å komme inn på arrangementet. Dersom vi selger billetter er det da informasjon om billettprisen og mulighet til å kjøpe billett direkte via nettsiden. Dersom det er andre aktører som arrangerer er det de som selger billetter via sine systemer. Det vil da bli gitt informasjon om hvor og når man kan kjøpe billetter til arrangementet.

Når du bruker vår nettside bekrefter du at du har lest og godkjent at du er bundet av disse vilkårene. 

Priser

Dersom vi selger billetter eller annet på vår nettside, står prisen alltid alltid tydelig på nettsiden. Vi forbeholder oss retten til å endre priser på de tjenestene vi selger, og å rette feilprising, uten forvarsel. Utfyllende informasjon om betaling vil ligge på betalingssiden. Vi legger ikke på transaksjonsgebyrer, men eventuelle gebyrer kan påkomme avhengige av hvilken betalingsmetode du velger. 

Kansellering og Retur

Det er mulig å kansellere billetten, eller returnere produktet, som er kjøpt inntil 10 dager etter kjøpet ble foretatt. Dette gjelder såfremt ikke arrangementet er avviklet. Det er ikke mulig å kansellere billetter etter at arrangementet har startet under noen omstendighet. Et kanselleringgebyr på NOK 50,- vil påkomme per billett/produkt i kanselleringsperioden til å dekke kostnader for tilbakebetaling og administrasjon.  

Slik behandler vi personopplysninger

Alle personlige opplysninger du registrer hos oss, blir forsvarlig lagret og fortrolig behandlet. Opplysningene blir bare lagret så lenge det er nødvendig for at vi skal kunne behandle saken din eller utføre den aktuelle tjenesten, og vi lagrer ikke mer enn det vi må. Dersom du registrerer deg som mottaker av nyhetsbrev eller annen elektronisk kommunikasjon fra oss vil du få sporadisk informasjon fra oss når vi har noe nytt å fortelle. Det er mulig å melde seg av nyhetsbrevet og annen informasjon fra oss fra "mine sider" eller ved å sende en epost til post@gronsand.no

 

bottom of page