top of page

BEGEISTRING PÅ JOBB

I 6000 år har folk latt seg begeistre av å være på Grønsand. De som har opplevd stemningen kommer tilbake og tilbake igjen. Virginija og Helge driver Grønsand gjestegård og ønsker å dele atmosfæren med flere. Enten det er små familiearrangementer eller større events. 

 

Vi har gode fasiliteter innendørs for alle gruppestørrelser mellom 5 og 500 personer.  I den koselige pub’en har vi ofte uformelle samlinger, mens i Festsalen på 400 kvadratmeter er det konferanser og bryllup. Hurums største lokalet. På grillplassen under de eldgamle eiketrærne, blir det en fantastisk stemning, når vi helgriller lam fra naboen på Nordre Grønsand Gård. Setra vår; Bjørnåsen ligger på ”toppen av Hurum”, og har utsikt mot Hvaler, Oslo og Kongsberg Her er det gapahuk med et digert bål i midten. Det er magisk når inntil 100 personer sitter rundt bålet med bålkaffe og grillede lammepølser. 

 

Dersom dere ønsker teambuilding, konkurranser og lek har vi mye å tilby i hagen og i marka rundt her. Først og fremst er det enkelt, og veldig gøy å spille discgolf sammen. Vi tilbyr innføring og litt instruksjon, og etter det får alle til å være med. På plenene på Gjestegården kan man naturligvis også spille kubb, croquet, fotball og andre spill og leker. Det er også flott å gå turer i skogen her sammen. Vi setter gjerne opp en base ved Hestehagedammen, som er et nydelig vann halvveis til Bjørnåsen, der vi kan servere forfriskninger på veien. Vi disponerer to enkle hytter i skogen, hvor det er mulig å overnatte under tak om dere ikke er for mange. Det er også mulighet for å overnatte under åpen himmel, med bra beskyttelse for vær og vind, i gapahuken på Bjørnåsen. Overnatting i det fri skaper sterke relasjoner og frokosten rundt bålet smaker alltid veldig godt!

 

Av andre aktiviteter i umiddelbar nærhet kan vi nevne kanefart, hesteridning, destillerivisitt på Eplegården, gallerivisitt og historiefortelling på GalleriGallera på Storsand, italiensk matkurs med ”Smak av Italia”, RIB og/eller seiltur eller andre opplevelser på fjorden – kanskje i kombinasjon med en visitt og prøvesmaking på Håøya Naturverksted.

 

Ta kontakt med Virginija eller Helge så viser vi deg veldig gjerne rundt og forteller mer om mulighetene. 

Takk! Melding er sendt.

bottom of page