top of page
  • Forfatterens bildeAdmin

Grønsand Gjestegård skal skape liv og røre på Storsand. Sammen med Eplegården og Sundby gård satser

Oppdatert: 22. feb. 2018

Det er en grunn til at det har bodd folk her i over 6 000 år, sier Helge T Zimmer, som sammen med Virginija er det nye vertskapet på Grønsand. Her har folk hentet energi siden tidenes morgen, og det vil vi dele med folk og virksomheter i hele stor-Oslo, sier Zimmer.


Unik plass for konferanse og rekreasjon

Vi tror det er viktig å være et hyggelig sted for alle på Hurum, selv om hovedjobben nok blir å få bedrifter fra hele regionen til å legge sine kurs, konferanser og møter til Storsand. Derfor jobber vi tett med Eplegården og Sundby Gård. Sammen kan vi tilby alle muligheter her på Storsand”, sier Helge T. Zimmer som er nytt vertskap på Grønsand Gjestegård.


Kultur og fantastisk mat

Mange leter etter nye steder som ikke så mange har et forhold til. Grønsand Gjestegård er unikt med sine store og luftige lokaler og de store flotte uteområdene. I en utvidet lunsjpause kan du ta en gåtur gjennom skogen opp til vår setervoll på Bjørnåsen. Her er det fantastisk utsikt over Hurum. Rundt bålet i den oppmurte gapahuken kan du nyte en av våre spesialiteter, viltgryte laget med lokal hjort. Eller du kan ta et slag golf på korthullsbanen rett utenfor og spise nystekt italensk pizza fra den vedfyrte pizzaovnen.


Gårdsidyll med dyr og aktiviteter

Og sammen med de andre gårdene i nabolaget kan vi tilby et endre bredere tilbud av lokaler og aktiviteter. Her er det gode parkeringsmuligheter, unik og privat atmosfære, gårdsidyll, produksjon av eplemost og eplebrennevin, fantastisk natur, aktiviteter til lands og til vanns og en stor bredde i mattilbudet.

1.september tok Virginija og Helge over som Vertskap på Grønsand Gjestegård. De har en variert bakgrunn fra reiseliv, event og konferansearrangører. Siden de tok over har de arrangert fredagspub en gang i måneden, søndagskafe gjennom vinteren, barneskirenn sammen med Hurum Turistforening/Skigruppa på Graabein og lover flere arrangementer for huringer og tilreisende fremover. ”Forhåpentligvis kan vi skape en hyggelig arena for hele familien, slik at vi kan bidra til å få flere til å komme til Storsand gjennom hele året” forteller de.

Men hovedjobben er å få bedrifter fra Drøbak, Ski, Oslo, Bærum, Asker, Drammen og Røyken til å komme til Storsand. Hurum er lite kjent, og mange tror det er så langt hit. Men når kundene først kommer for å ta en kikk er det ikke så vanskelig å få dem til å legge arrangementene sine hit.

Vi ønsker gamle og nye bekjentskaper velkommen til en kikk og en prat. Følg oss på gronsand.no eller facebook.com/gronsand og kontakt oss gjerne på post@gronsand.no


177 visninger0 kommentarer

Σχόλια


bottom of page