top of page

fre. 20. sep.

|

Grønsand Gjestegård AS

Caamora Norway Presents: King`s Ransom

Musikalen KING`s RANSOM er som ALCHEMY komponert av Clive Nolan selv. Historien er fra middelalderen og London, og tar opp tråden der ALCHEMY sluttet. Musikalen er en rockemusikal med profesjonelle artister og amatører i skjønn forening

Registreringen er lukket
Se andre eventer
Caamora Norway Presents: King`s Ransom
Caamora Norway Presents: King`s Ransom

Tid og sted

20. sep. 2019, 18:00 – 22:00

Grønsand Gjestegård AS, Grønsandveien 9, 3475 Sætre, Norge

Gjester

Om arrangementet

Den velkjente prog rock artisten Clive Nolan fra Storbritannia fortsetter sitt samarbeid med norske aktører fra musikkmiljøer i Buskerud, Østfold og Oslo. Med utgangspunkt i sin felles bakgrunn fra musikal, rock og prog, fortsetter CAAMORA NORWAY med en ny rockemusikal i 2019. Forestillingen blir en oppfølger av ALCHEMY som musikkteateret satte opp med stor suksess, kunstnerisk om ikke økonomisk, i 2017.

Musikalen KING`s RANSOM er som ALCHEMY komponert av Clive Nolan selv. Historien er fra middelalderen og London, og tar opp tråden der ALCHEMY sluttet. Musikalen er en rockemusikal med profesjonelle artister og amatører i skjønn forening. Den planlagte musikalen består av 10 solister, kor (ca. 20 stk) og band (6 stk). Clive Nolan er selv med i en av hovedrollene og vi har med oss 2 profesjonelle engelske solister i tillegg til 8 norske, der Elisabeth Ellingsen, Harriet Muller-Tyl, Christine Ekeberg, Dag Bergersen og Hans Andreas Brandal fortsatt er med som den faste kjernen i CN i tillegg til vårt faste CN choir.

Dele dette arrangementet

bottom of page