• Admin

Skikafé og Litauisk kafe

Denne vinteren har vi hatt skikafe hver lørdag og litauisk kafe på søndagene. Det har vært en suksess og vi har blitt kjent med mange nye gjester her på Gjestegården. Bakeren på gården har bakt masse god gjærbakst og nydelige sjokoladekaker, vi har solgt masse vafler og ekte kakao og mange litauere har fått sine ekte tradisjonelle retter som cepelinai og kibinai. Enkelte norske gjester tok også sjansen på å smake ;-)


I skrivende stund planlegger vi siste helgen med kafeer før det blir en liten påskeferie. Så starter hovedsesongen for selskapslokalene med konfirmasjoner, bryllup og sommerfester. Vi gleder oss veldig til det!

0 visninger

Tusen takk til vertskapet vårt på Grønsand Gjestegård, Virginija og Helge, som gjorde at denne festivalen ble den beste gjennom tidene. Jeg tror ikke det finnes noen bedre samarbeidspartnere for et slikt arrangement enn dem. Interesserte, hjelpsomme, hyggelige, saklige, forretnings fokuserte og herlige mennesker gjør at vi håper Grønsand Gjestegård blir sted for WLRF i mange år fremover.

Ett sted og mennesker man blir glad i.

Morten L. Clason

We Låve Rock, festivalsjef

Kontakt

Tel: 41 82 31 50

Grønsandveien 9, 3475 Sætre

© 2018 Grønsand Gjestegård AS