• Admin

Perler på en snurr


- Sommeropera på Grønsand Gjestegård

Etter stor suksess på Nærsnes og i Røyken i fjor, kom Operativet til Grønsand 15. juni 2018. Det ble en fantastisk kveld!

4 unge profesjonelle operasangere som alle i år har sunget ved Den Norske Opera & Ballett inntok scenen på Grønsand Gjestegård, og fremførte nydelige operaperler som publikum visste å sette pris på!

Det ble en operakonsert med stor musikalsk bredde, og en fantastisk samling av unge og lovende operasangere! De fremførte musikken med både humor og alvor, med fest og tragedie. På programmet var arier, duetter og ensembler fra noen av våre mest kjente operaer som La Boheme, Tryllefløyten, La Traviata, Den glade enke, Flaggermusen og mange flere!

Kvelden ble delt inn i 2 deler med pause, og holdt på i ca 2 timer. Det var muligheter for å få seg både noe og spise og drikke mens man kunne nyte musikken oppe i Festsalen!

Tusen takk til Operativet ved produsentteamet Torstein Kollevåg, Eivind Kandal og Terje Jacobsen og de medvirkende: Vigdis Unsgård - sopran Jeanette E. Goldstein - mezzo-sopran Eivind Kandal - tenor Martin Hatlo - baryton

Andreas Løken Taklo - pianist

Det ble en fantastisk kveld som vi håper vi kan gjenta neste år!0 visninger

Tusen takk til vertskapet vårt på Grønsand Gjestegård, Virginija og Helge, som gjorde at denne festivalen ble den beste gjennom tidene. Jeg tror ikke det finnes noen bedre samarbeidspartnere for et slikt arrangement enn dem. Interesserte, hjelpsomme, hyggelige, saklige, forretnings fokuserte og herlige mennesker gjør at vi håper Grønsand Gjestegård blir sted for WLRF i mange år fremover.

Ett sted og mennesker man blir glad i.

Morten L. Clason

We Låve Rock, festivalsjef

Kontakt

Tel: 41 82 31 50

Grønsandveien 9, 3475 Sætre

© 2018 Grønsand Gjestegård AS