• Admin

Caamora Norway sang julen inn på søndag

For en nydelig konsert vi hadde på Gjestegården på søndag. Solister, band, kor leverte en julekonsert litt utenom det vanlige i festsalen. Ca 100 publikum hadde funnet veien til Grønsand søndag ettermiddag, og en god del av dem spiste juletallerken i pub'en og restauranten før konserten. Det ble en fin feiring av første søndag i advent.


En overraskelse fikk vi også. Spesielt Caamora Norway og We Låve Rock general Morten L Clason som fikk utdelt Hurums Kulturpris av Ordfører Monica Bratli før pausen. Vi heier på Morten og gjengen og syntes det var VELDIG fortjent!


RHA var også på plass for å skrive om konserten og kulturprisen https://www.rha.no/hurum/kulturpris/kultur/kulturpris-til-hurums-proggeneral/s/5-70-134961


Velkommen tilbake!


3 visninger

Tusen takk til vertskapet vårt på Grønsand Gjestegård, Virginija og Helge, som gjorde at denne festivalen ble den beste gjennom tidene. Jeg tror ikke det finnes noen bedre samarbeidspartnere for et slikt arrangement enn dem. Interesserte, hjelpsomme, hyggelige, saklige, forretnings fokuserte og herlige mennesker gjør at vi håper Grønsand Gjestegård blir sted for WLRF i mange år fremover.

Ett sted og mennesker man blir glad i.

Morten L. Clason

We Låve Rock, festivalsjef

Kontakt

Tel: 41 82 31 50

Grønsandveien 9, 3475 Sætre

© 2018 Grønsand Gjestegård AS