top of page
  • Forfatterens bildeAdmin

17. mai på Grønsand 2018

Det var vår første 17. mai på Grønsand, og vi var spente. Vi skjønte det var mye tradisjon i denne feiringen, men vi hadde lyst til å bidra med det vi kunne. Så godt som vi har blitt mottatt av gjengen på Storsand, så var det hyggelig å bruke dagen til å lage feiring for verdens beste naboer. Solen skinte også - så da lå alt til rette for hyggelig feiring. Og det ble det - takket være et veldig godt samarbeid med Storsand Vel! #groønsandgjestegård #17mai #storsandvel #takkforenfindag


Litt før kl. 15 begynte de første gjestene å komme, selvom hovedparten skulle gå i tog med Gråtass i front opp fra krysset ved Eplegården. Ca. kl. 1520 ankom toget med musikk fra Gråtassen og hurrarop fra toget. Etter litt velkommen fra oss og Hanne i Storsand Vel, samt gratis is til barna - kunne festen starte. Vi hadde kaffe, kaker, pølser, vafler, brus og is ute - samt boller, muffins, pizza og øl/vin inne. De aller fleste satt ute i solen og praten gikk. Barna solgte lodd for Storsand Vel, og det ble loddet ut masse flotte premier til glade vinnere. Vi bidro med 1 stk gratis pizza på hver fredagspub ut 2018 til en heldig - foreløpig anonym vinner. Det ble godt mottatt! Ca kl. 17 kom syklistene i Tour of Norway forbi. Mange gikk ned for å se på syklistene og det var stas og se innkjøringen til Gjestegården på TV og alle folka "våre" som heiet på dem.


Takk til alle naboer, takk til alle på Storsand, takk til Storsand Vel og takk til alle som kom for å feire her på Grønsand!


Håper vi sees igjen neste år - vi gleder oss allerede!


Helge&Virginija70 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page